VEZETÉKNÉLKÜLI OKOS OTTHON RENDSZEREK

Az okosotthon rendszerek rengeteg lehetőséget kínálnak a kényelem, a biztonság és az energiatakarékosság növelésére. A Villtek Smart Energy okosotthon megoldásaival Ön távolról vezérelheti az otthonában lévő eszközöket, automatizálhatja a mindennapi feladatokat, és optimalizálhatja az energiafelhasználást.

A Villtek Smart Energy szakértői csapata segít Önnek kiválasztani a megfelelő okosotthon eszközöket, telepíteni a rendszert és konfigurálni az igényeinek megfelelően. Forduljon hozzánk bizalommal, és tegye otthonát intelligensebbé, kényelmesebbé és energiatakarékosabbá!

Bővebben

Legnagyobb előnye, hogy előre beállíthatjuk az adott körülményekre formálva, hogy automatikusan, optimálisan működtesse épületben lezajló folyamatokat.

Ezeket a folyamatokat az épületben élők bármikor kézileg is felülbírálhatják, hiszen a különböző vezérlési lehetőségeken keresztül egyszerűen módosíthatják a rendszer működését. Az intelligens otthon technológiát alkalmazó berendezések működtetése történhet távirányítóról, számítógépről, okostelefonról is, vagy akár hangvezérléssel.

Az okosotthon automatikusan frissíti és felismeri az időjárási körülményeket, így hatékonyabban segíti elő a ház energiatakarékos működtetését. Például nyáron jelentős mértékben csökkenthető a hűtési költség, ha napközben a Nap fényének erősségét és a külső hőmérsékletet is érzékelve az árnyékolókat vezérli. Este automatikusan lezáródnak a redőnyök, így a hőszigetelő hatásukat kihasználva elkerüljük a nyílászárón keresztüli nem kívánt felmelegedést, kevesebb energia szükséges a kívánt hőmérséklet eléréséhez. Télen a termosztát beállítható az okostelefonról is vagy akár számítógépről, Éjszaka a redőnyök, vagy a tetőtéri ablak szellőztetési pozíciója lehetővé teszi a hűvös levegő beáramlását.

%

Magyarországon található okosotthonok várható aránya a háztartásokra vetítve 2024-ben

%

A világon található okosotthonok várható aránya a háztartásokra vetítve 2024-ben

Árnyékolók

A redőnyök, garázsajtók, kertkapuk és valamennyi árnyékoló típus mozgatása egyenként vagy csoportosan. Akár időzítve.

Hűtés/fűtés

Lehetőség van akár helyiségenkénti hűtés/fűtés szabályozására. Így mikor otthon van, a legideálisabb hőmérséklet állítható be a kívánt helyen. A geolokalizáció segítségével pedig, mikor nem tartózkodik otthon az épület energiatakarékos üzemmódban is működhet.

Kapcsolók

Az okos otthonod még egyszerűbb és intelligensebb a Villtek Smart Energy okosdugaljaival és kapcsolóival. Ellenőrizd távolról az otthonodban felejtett elektromos eszközök állapotát, és felejtsd el az aggodalmat a vasalód vagy más készülékek miatt. Fedezd fel az okosotthon technológiáját.

Hangvezérlés

Ha rendelkezünk a megfelelő segédeszközökkel, akkor akár az otthonunkon belül bárhonnan tudjuk irányítani eszközeinket hangvezérléssel. Az Amazon Alexa és Google Home segítségével a lehetőségek tárháza nyílik meg előtted. Az elképzeléseinknek csak mi szabunk határt!