ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA

Az okosotthon rendszerek rengeteg lehetőséget kínálnak a kényelem, a biztonság és az energiatakarékosság növelésére. A Villtek Smart Energy okosotthon megoldásaival Ön távolról vezérelheti az otthonában lévő eszközöket, automatizálhatja a mindennapi feladatokat, és optimalizálhatja az energiafelhasználást.

A Villtek Smart Energy szakértői csapata segít Önnek kiválasztani a megfelelő okosotthon eszközöket, telepíteni a rendszert és konfigurálni az igényeinek megfelelően. Forduljon hozzánk bizalommal, és tegye otthonát intelligensebbé, kényelmesebbé és energiatakarékosabbá!

Bővebben

Legnagyobb előnye, hogy előre beállíthatjuk az adott körülményekre formálva, hogy automatikusan, optimálisan működtesse épületben lezajló folyamatokat.

Ezeket a folyamatokat az épületben élők bármikor kézileg is felülbírálhatják, hiszen a különböző vezérlési lehetőségeken keresztül egyszerűen módosíthatják a rendszer működését. Az intelligens otthon technológiát alkalmazó berendezések működtetése történhet távirányítóról, számítógépről, okostelefonról is, vagy akár hangvezérléssel.

Az okosotthon automatikusan frissíti és felismeri az időjárási körülményeket, így hatékonyabban segíti elő a ház energiatakarékos működtetését. Például nyáron jelentős mértékben csökkenthető a hűtési költség, ha napközben a Nap fényének erősségét és a külső hőmérsékletet is érzékelve az árnyékolókat vezérli. Este automatikusan lezáródnak a redőnyök, így a hőszigetelő hatásukat kihasználva elkerüljük a nyílászárón keresztüli nem kívánt felmelegedést, kevesebb energia szükséges a kívánt hőmérséklet eléréséhez. Télen a termosztát beállítható az okostelefonról is vagy akár számítógépről, Éjszaka a redőnyök, vagy a tetőtéri ablak szellőztetési pozíciója lehetővé teszi a hűvös levegő beáramlását.

Redőnyök

Elektromos redőnyökkel mind időt, mind energiát spórolhatunk. Egy gombnyomással tudja mozgatni akár az összes redőnyét otthonában. Ezek mellett időzítő beállítása is lehetséges a redőnyei teljes automatizálása érdekében.

Napellenzők

Nyár van? Tűz a nap? De ki szeretne menni a teraszra a hűvösbe? Kanapéja kényelméből egy gombnyomással kinyithatja napellenzőjét, hogy amígre kimegy a tökéletes hüvősbe találja magát.

Zsaluziák

A rozsdamentes anyagból készült zsaluzia ellenáll az időjárási viszontagságoknak, és extrém körülmények között is tökéletesen működik. Széles lamellái gondoskodnak a megfelelő fényviszonyokról, és hatékony hővédelmet nyújtanak. A zsaluzia távirányítható, és integrálható az intelligens otthon rendszerbe is. A motoros zsaluzia stílusos kiegészítője otthonának, és növeli annak biztonságát is.

Roletták

Funkciója szerint már messze nem csak az árnyékolás és a kíváncsi tekintetek távol tartását szolgálja, hanem dekorációs szempontból is fontos kiegészítőjévé vált a lakberendezési stílusoknak. A roletta egyedi külsőt kölcsönöz a helyiségeknek, emellett kimondottan hangulatossá teszik a benti légkört.